Stromolezecké stupačky Distel  Alu Klick
search
  • Stromolezecké stupačky Distel  Alu Klick
  • Stromolezecké stupačky Distel  Alu Klick

Stromolezecké stupačky Distel Alu Klick

396,90 €
S DPH

Stromolezecké stupačky Distel  Alu Klick pre všetkých , ktorí uprednostňujú klasické stromové stupačky a hľadajú obzvlášť dobrý pomer ceny a výkonu. Vďaka hliníkovému hriadeľu je nízka hmotnosť a nedochádza k nijakým kompromisom v oblasti životnosti. V spojení s veľkým polstrovaním leží predtvarovaná škrupina z GRP obzvlášť pohodlne na lýtku.

Najnovší vývoj od spoločnosti Distel s vylepšeným čalúnením. Veľmi pohodlný remienok je v tejto verzii vybavený aj dvoma prídavnými sponami Cobra click. 

Dĺžka hrotov: 40mm
Množstvo

  Bezpečnostná politika

Ochrana osobných údajov

 

Prepravné podmienky

 

Vrátenie tovaru do 14 dní

Stromolezecké stupačky Distel  Alu Klick pre všetkých , ktorí uprednostňujú klasické stromové stupačky a hľadajú obzvlášť dobrý pomer ceny a výkonu. Vďaka hliníkovému hriadeľu je nízka hmotnosť a nedochádza k nijakým kompromisom v oblasti životnosti. V spojení s veľkým polstrovaním leží predtvarovaná škrupina z GRP obzvlášť pohodlne na lýtku.

100 mm široký suchý zips navyše znižuje riziko vzniku tlakových bodov. V závislosti od dĺžky lýtok je možné výšku hriadeľa individuálne nastaviť od 40 do 51 cm.

Najnovší vývoj od spoločnosti Distel s vylepšeným čalúnením. Veľmi pohodlný remienok je v tejto verzii vybavený aj dvoma prídavnými sponami Cobra click. To znamená, že popruhy sa musia nastavovať iba raz a potom sa dajú jednoducho pomocou pracky navliecť a vyzliecť.

Vymeniteľné náhradné tŕne. Prevedenie s americkým trojuholníkovým tŕňom. Hmotnosť 2200 g.

56-347-01