Pánska poľovnicka bunda Blaser Blaze 2 in 1
search
  • Pánska poľovnicka bunda Blaser Blaze 2 in 1
  • Pánska poľovnicka bunda Blaser Blaze 2 in 1
  • Pánska poľovnicka bunda Blaser Blaze 2 in 1

Pánska poľovnicka bunda Blaser Blaze 2 in 1

449,82 €
S DPH

Táto inovatívna pánska poľovnicka bunda Blaser Blaze 2 in 1 bola navrhnutá pre potreby poľovníkov na spoločné poľovačky kde sa vyžaduje reflexné oblečenie. Mimoriadne ľahká a odolná vonkajšia bunda je vďaka laminácii vodotesná, vetruvzdorná a priedušná. Dokonca aj švy a zipsy udržujú vodu a vlhkosť vďaka ich utesneniu. Nastaviteľná kapucňa, lem a manžety zaisťujú maximálny komfort pri nosení, vetracie štrbiny v podpazuší so zipsami a sieťovou podšívkou poskytujú telu optimálnu klímu.

Veľkosť: L
Množstvo

  Bezpečnostná politika

Ochrana osobných údajov

 

Prepravné podmienky

 

Vrátenie tovaru do 14 dní

Táto inovatívna pánska poľovnicka bunda Blaser Blaze 2 in 1 bola navrhnutá pre potreby poľovníkov na spoločné poľovačky kde sa vyžaduje reflexné oblečenie.

V teréne je praktická, funkčná a odolná. Mimoriadne ľahká a odolná vonkajšia bunda je vďaka svojej laminácii vodotesná, vetruvzdorná a priedušná. Dokonca aj švy a zipsy udržujú vodu a vlhkosť vďaka ich utesneniu. Individuálne nastaviteľná kapucňa, lem a manžety zaisťujú maximálny komfort pri nosení, vetracie štrbiny v podpazuší so zipsami a sieťovou podšívkou poskytujú telu optimálnu klímu. Vyznačuje sa vysoko kvalitným polstrovaním PRIMALOFT, bočnými vreckami na zips, elastickými manžetami a logom ARGALI.

vonkajšia bunda: 100% polyester s nalaminovanou memebránou z vnútornej strany (WP10.000 / MVP 5000), povrchová úprava TeflonEcoElite ™
vnútorná bunda: 100% polyester s povrchovou úpravou TeflonEcoElite ™

Podšívka : vonkajšia i vnútorná bunda - 100% polyester

Zateplenie:

vonkajšia bunda: NIE
vnútorná bunda: 100% Polyester PRIMALOFT Silver – 80g
Farba: oranžová Camo Blaze

88-352-01