Percussion pánska zimná bunda Grand Nord
search
  • Percussion pánska zimná bunda Grand Nord

Percussion pánska zimná bunda Grand Nord

185,22 €
S DPH

Percussion pánska zimná bunda Grand Nord ma štvorvrstvový materiál (vonkajšia tkanina, membrána, polstrovanie, podšívka z mikroflísu) pozostáva z dvojfarebnej semišovej vonkajšej tkaniny a dvojdielnej podšívky, zvrchu z flísu, zospodu z polyesteru. Pánska zimná bunda Grand Nord je vetruvzdorná, nepremokavá, priedušná a tichá. Švy sú tiež vodotesné.

Veľkosť: S
Množstvo

  Bezpečnostná politika

Ochrana osobných údajov

 

Prepravné podmienky

 

Vrátenie tovaru do 14 dní

V kolekcii Grand Nord určenej do veľmi chladného počasia je všetko tak akurát! Pánska zimná bunda Percussion Grand Nord je premyslená zhora nadol.

Štvorvrstvový materiál (vonkajšia tkanina, membrána, polstrovanie, podšívka z mikroflísu) pozostáva z dvojfarebnej semišovej vonkajšej tkaniny a dvojdielnej podšívky, zvrchu z flísu, zospodu z polyesteru. Pánska zimná bunda Grand Nord je vetruvzdorná, nepremokavá, priedušná a tichá. Švy sú tiež vodotesné. Bunda má dvojcestný zips a odnímateľnú, teplú a nastaviteľnú kapucňu. V podpaží sú vetracie štrbiny. Nastaviteľné manžety majú prídavné ochranné manžety proti vetru z neoprénu a v páse je tiež vetrovka s gumou. Opasok sa dá nastaviť pomocou cvočku.

Na vonkajšej strane sú dve podšité vrecká, ktoré udržia vaše ruky v teple, dve vrecká s chlopňou s integrovanými držiakmi na náboje a vrecko na králika s PVC podšívkou a integrovanou podložkou na sedadlo. Na vnútornej strane sú ďalšie dve vrecká na zips, vrecko Napoleon, sieťované vrecko na zips, vrecko na nôž a vrecko na mobilný telefón.

99-420