Pánska bunda Percussion Rambouillet Original
search
  • Pánska bunda Percussion Rambouillet Original
  • Pánska bunda Percussion Rambouillet Original

Pánska bunda Percussion Rambouillet Original

142,10 €
S DPH

Pánska poľovnícka bunda Percussion Rambouillet Original presvedčí vysokou účinnosťou: Vysokokvalitný, robustný materiál v kombinácii s mnohými funkčnými detailmi z nej robia skutočný prínos pre vaše poľovačky. Zvláštnosťou je vysoký počet rôznych vreciek, ktoré vám ponúkajú dostatok úložného priestoru na príslušenstvo a doplnky.

Veľkosť: 4XL
Množstvo

  Bezpečnostná politika

Ochrana osobných údajov

 

Prepravné podmienky

 

Vrátenie tovaru do 14 dní

Pánska poľovnícka bunda Percussion Rambouillet Original presvedčí vysokou účinnosťou: Vysokokvalitný, robustný materiál v kombinácii s mnohými funkčnými detailmi z nej robia skutočný prínos pre vaše poľovačky. Zvláštnosťou je vysoký počet rôznych vreciek, ktoré vám ponúkajú dostatok úložného priestoru na príslušenstvo a doplnky. S pánskou poľovníckou bundou Percussion Rambouillet Original budete šikovne čeliť všetkým živlom a budete mať ten najlepší komfort pohybu na všetkých loveckých výpravách.

laminovaná, vetru a vode odolná PU membrána
priedušné
vodotesné švy
prešívaná podšívka
vetracie zipsy v podpazuší
Dvojcestný zips so zapínaním na cvočky nad ním
Semišové obloženie a detaily
Odnímateľná, nastaviteľná a podšitá kapucňa so šnúrkou
Bočné rozparky s gombíkom
Stormcuffs
Pánska poľovnícka bunda Percussion Rambouillet Original je vybavená mnohými užitočnými vreckami na výbavu: dve priestranné vrecká s prestrihmi s integrovanými držiakmi na náboje a chlopňou na cvočky, jedno vrecko Napoleon, dve náprsné vrecká s gombíkom, ako aj jedno vrecko na králika s nepremokavou a umývateľnou podšívkou a so zipsom na hornej a bočnej strane, aby sa vrecko dalo použiť ako sedák. Okrem toho je tu šesť vnútorných vreciek: Dve so zipsami, dve so zipsami a sieťovanou podšívkou, jedno na nôž a vrecko na mobilný telefón.

80-838-01