ForestShield protiporezové nohavice RE-FLEX II
search
  • ForestShield protiporezové nohavice RE-FLEX II
  • ForestShield protiporezové nohavice RE-FLEX II

ForestShield protiporezové nohavice RE-FLEX II

220,50 €
S DPH

ForestShield RE-FLEX – pre najvyššiu bezpečnosť a komfort. Mikrofáza je veľmi ľahká tkanina, pevná, priedušná, špine a vodeodolná...

Veľkosť oblečenia: 24
Množstvo

  Bezpečnostná politika

Ochrana osobných údajov

 

Prepravné podmienky

 

Vrátenie tovaru do 14 dní

ForestShield RE-FLEX – pre najvyššiu bezpečnosť a komfort. Mikrofáza je veľmi ľahká tkanina, pevná, priedušná, špine a vodeodolná. So 6-vrstvovou ochranou proti porezaniu. S nápadnými širokými reflexnými pásmi. Podšívka Coolmax® zabezpečuje efektívny transport telesnej vlhkosti smerom von. Ióny striebra zabraňujú množeniu baktérii a tým zabraňujú vzniku telesného zápachu. Vrchný materiál je nešpinivý a vodeodolný. Vetranie v zákolení. S ochranou obličiek.

Schválené PA, EN 381-5, trieda ochrany proti prerezaniu 1, forma A. Nohavice ForestShield Re-Flex II v zelenej farbe. Široké reflexné pruhy na prednej strane nohavíc a ďalšie reflexné a signálne lemovanie na zadnej strane nohavíc. Predná časť nohavíc, lem nohavíc a sedadlo sú vystužené cordúrou. Dve bočné vrecká a jedno zadné vrecko na zips. Ventilácia v zadnej časti kolena. Vrecko na metre a kľúč. S povrchovou úpravou Coolmax proti prerezaniu. Vrecká na opasok a gombíky na pripevnenie šlí. Ochrana obličiek. Vrátane opravných podložiek na žehlenie. Hmotnosť 1250 g.

92-116