Ochranná vesta pre psa Protect Hunter
search
  • Ochranná vesta pre psa Protect Hunter
  • Ochranná vesta pre psa Protect Hunter
  • Ochranná vesta pre psa Protect Hunter
  • Ochranná vesta pre psa Protect Hunter

Ochranná vesta pre psa Protect Hunter

234,22 €
S DPH

Ochranná esta pre psa pozostáva z troch vrstiev perforácie odolnej tkaniny vyrobenej z Dyneema, vybraného pre svoje všestranné technické vlastnosti. Materiál bol v Nemecku podrobený mnohým perforačným testom laboratóriom ITV.

Obvod hrudníka (cm): 45 cm
Množstvo

  Bezpečnostná politika

Ochrana osobných údajov

 

Prepravné podmienky

 

Vrátenie tovaru do 14 dní

Ochranná esta pre psa pozostáva z troch vrstiev perforácie odolnej tkaniny vyrobenej z Dyneema, vybraného pre svoje všestranné technické vlastnosti. Materiál bol v Nemecku podrobený mnohým perforačným testom laboratóriom ITV. Vonkajšia tkanina protektora Hunter je vyrobená z Cordura 600 DTEX so štruktúrou ripstop a je prakticky nerozbitná a flexibilná. Ochrana vášho psa za najnepriaznivejších okolností bez obmedzenia jeho slobody pohybu. Táto tkanina je vybavená dvoma vrstvami indukcie, čo robí vestu vodoodpudivou a chráni vlákno perforácie proti UV žiareniu. Na šitie vesty sa použila nová mimoriadne pevná niť. Vesta je dodávaná s dvoma zipsami. Je umývateľný až do 40 ° C.


Rôzne príslušenstvo je k dispozícii pre vestu Dog Protector Hunter.

Veľkosti: K dispozícii je deväť rôznych veľkostí, v závislosti od veľkosti poprsia. Ostatné veľkosti sú štandardné, oblasť krku a brucha je možné nastaviť pomocou suchého zipsu a zipsov. Zmerajte obvod hrudníka presne, najlepšie pomocou pásky. Príklad: Veľkosť T65 zodpovedá psovi, ktorého obvod hrudníka je 65 cm. Ak si zoberiete ďalší zips, obvod hrudníka je 62 cm. Ak váš pes má obvod hrudníka s priemerom 62 cm, musíte si vybrať veľkosť T65. Podľa našich skúseností sú vesty pomerne malé. Vesta môže byť vybavená až štyrmi ďalšími zipsami

72-385